Inställningar

Du öppnar Inställningar via avataren och redigerar personuppgifter, företaget, Granskningar och fler flikar.

Vad Inställningar är till för

Byråanvändare håller språk, lösenord, företagsadress och granskningsregler på ett ställe. Vissa flikar visas bara när de passar ditt företag.

Var du hittar det

Öppna avataren längst ner i sidofältet och klicka på Inställningar. Dialogtiteln är Inställningar. Spara med Spara.

Dialogrutan Inställningar på fliken Personlig med Språk, Tidszon och lösenord
Inställningar är en dialog från avatar-menyn.

Så fungerar det

  1. Öppna dialogrutan

    Använd avatar-menyn och sedan Inställningar. Den vänstra kolumnen listar flikarna som du får öppna.
  2. Redigera en flik

    Ändra fälten och klicka på Spara. Radera konto under Personlig lämnar dialogrutan och öppnar offboardingen.

Flikar

Flik När den visas Vad du ställer in
Personlig Alltid Språk, Tidszon, lösenord (minst 8 tecken), Mobilnummer (som + och siffror), profilbild. Radera konto öppnar offboardingen.
Kund Du tillhör ett företag Namn, Website, Land, Gata / Husnummer, Postnummer, Stad. Aktivera medägare för projekt kräver Pro. Erbjud alternativet ”Skapa standardprojekt” när en kund skapas är valfritt.
Meny Du arbetar i ett annat företags tema Om du använder det företagets menyalternativ eller väljer egna synliga poster.
Klientfält Företaget har kunder Företagsövergripande klientfält. Den här fliken kräver Pro. Se Klientfält.
Granskningar Företaget har kunder Påminnelse och automatisk stängning för uppgifter som stannar i granskning. Förvalet är 5 dagar till påminnelse och 10 dagar till automatisk stängning.
Tidsbestämning Företaget använder Tidsbestämning Kunder har tillgång till tidsplanering.

Granskningsregler

Under Granskningar slår du på automatisk stängning och sätter Dagar tills påminnelse om granskning samt Dagar tills automatisk stängning. Den automatiska stängningen måste vara större än påminnelsen. Tomma värden blir 5 och 10 när du slår på funktionen.

Behörigheter och planer

Aktivera medägare för projekt och Klientfält kräver Pro. Utan Pro visar de här blocken ett uppgraderingstips. Meddelanden: Meddelanden. Inloggning: Säkerhet och inloggning.

Har företaget ett aktivt betalt abonnemang står dessutom Avbryt prenumeration i sidfoten på Inställningar. Se Uppsägning.

Felsökning

En flik saknas

Kund kräver ett företag. Klientfält och Granskningar kräver minst en kund. Meny kräver ett annat företags tema. Tidsbestämning kräver Tidsbestämning på företaget.

Medägare förblir låst

Företaget är inte på Pro. Gör en uppgradering och kryssa sedan i rutan. Se Roller och åtkomst.

Your question has not been answered?

We will be happy to help you. You can send us an e-mail or arrange a video conference:

+49 251 590 644-60
hello@featvalue.com
Privacy PolicyImpressumTerms and Conditions