Uppdatera Inställningar för företaget, språk, aviseringar, inloggningssäkerhet och radering av kontot.
Öppna Inställningar via avataren. Flikarna täcker Personligt, Företag, Meny, Klientfält, Granskningar och Tidsbestämning.
Öppna Aviseringar via avatarens Meny och välj grupper.
Logga in med e-post och lösenord eller via Google.
Radera konto startar offboarding. Välj ert konto eller företaget och bekräfta via e-post inom 72 timmar.