Ett premiumprojekt kan använda ett eget arbetsflöde, extra uppgiftsfält och full Tidsbestämning. Andra projekt stannar vid standardarbetsflödet och en begränsad planering.
Använd en premiumplats när ett projekt behöver mer än den gemensamma standardinstallationen. Utan Premium stannar det här projektet vid standardarbetsflödet, utan egna uppgiftsfält och med begränsad planering.
Öppna Projekt. En diamant bredvid namnet markerar ett premiumprojekt. Du uppgraderar eller nedgraderar ett projekt i dess inställningar.
| Plan | Premiumprojektplatser |
|---|---|
| Gratis | 0 |
| Starter | 20 |
| Pro Pro | 100 |
| Enterprise | Enligt överenskommelse |
Efter onboardingen finns en 10-dagars Pro-testperiod med 100 premiumprojekt. Plandetaljer: Planer. Planen ändrar du under Uppgradering och nedgradering.
Ett projekt utan Premium använder bara standardarbetsflödet. Det har inga egna uppgiftsfält och bara en begränsad planering. Rättighetsväxlar för tjänsteleverantörer och att kunden bjuder in fler tjänsteleverantörer förblir av – se Roller och åtkomst och Projektinställningar.
Ditt företag har förbrukat alla premiumplatser. Frigör en plats på ett annat projekt eller byt plan.
Egna uppgiftsfält kräver ett premiumprojekt. Uppgradera projektet och öppna därefter inställningen för extra fält.
We will be happy to help you. You can send us an e-mail or arrange a video conference: