W Ustawienia › Firma › Integracje i aplikacje widzą Państwo aplikacje, które połączyła Państwa firma. Stąd otwierają Państwo ustawienia aplikacji i jej osadzone strony.
Po połączeniu aplikację konfiguruje się zwykle na jej własnych stronach, na przykład mapowanie statusów Asana. Ustawienia zbierają te wejścia w jednym miejscu. Nowe aplikacje łączą Państwo nadal w katalogu Aplikacje. Zobacz Łączenie aplikacji.
Przegląd Ustawienia › Firma pokazuje na samej górze kartę Połączone aplikacje. Pełna lista jest w Ustawienia › Firma › Integracje i aplikacje w grupie Integracje i aplikacje. Na każdej stronie szczegółów obszaru Firma połączone aplikacje stoją też na liście po lewej, pod nimi Wszystkie integracje dla tej strony.
Niektóre aplikacje mają własne strony, na przykład do importu albo przypisania. Dla każdej aplikacji jest jedna pozycja na stronę, z tytułem strony pod nazwą aplikacji. Strony, które aplikacja przewiduje dla menu głównego, stoją dodatkowo jak dotąd w menu bocznym. Strony tylko dla ustawień znajdą Państwo wyłącznie tutaj.
Obszar pojawia się, gdy należą Państwo do firmy. Aplikacji bez osadzonej strony i bez strony ustawień nie ma na liście. Widzą je Państwo w katalogu Aplikacje jako już zainstalowany. Wszystkie integracje są zawarte w każdej taryfie.
Aplikacja nie ma ani osadzonej strony, ani strony ustawień. Otwórzcie ją przez katalog Aplikacje.
Wtedy stoi tam Nie połączyli Państwo jeszcze żadnej aplikacji. Połączcie aplikację przez Dodaj aplikację. Zobacz Połączenie narzędzia do zarządzania projektami.
We will be happy to help you. You can send us an e-mail or arrange a video conference: