Account verwijderen start het offboarding. U kiest of alleen uw gebruiker of het hele bedrijf verdwijnt, en bevestigt per e-mail.
Gebruik dit pad als u FeatValue verlaat of het hele bedrijfsaccount wilt wissen. Een abonnement opzeggen is een andere stap.
Open settings → Persoonlijk en klik op Account verwijderen. FeatValue opent het offboarding-traject.
| Omvang | Wat er gebeurt |
|---|---|
| Alleen mijn account verwijderen | Uw gebruiker verdwijnt. Bedrijf, Projecten en andere teamleden blijven. |
| Volledig bedrijfsaccount verwijderen | Het bedrijf inclusief alle gebruikers, Projecten en gegevens wordt blijvend gewist. |
De link geldt 72 uur. Start het offboarding opnieuw onder settings → Persoonlijk → Account verwijderen en vraag een nieuwe mail aan.
Sluit het offboarding en gebruik settings → Abonnement annuleren. Zie Opzegging.
We will be happy to help you. You can send us an e-mail or arrange a video conference: