Ustalają Państwo, czy klient może widzieć zarejestrowane wpisy czasu przy projekcie. Ustawienie leży przy projekcie w Inne ustawienia.
Tak decydują Państwo na projekt, czy klient widzi zarejestrowane godziny. Ustawienie nie obowiązuje automatycznie wszystkich projektów firmy.
Pasek projektu: Ustawienia projektu. Sama tabela: Wpisy czasu.
Otwórzcie projekt w Projekty. W Inne ustawienia znajdą Państwo Klienci mogą widzieć zarejestrowane czasy. Pole pojawia się tylko dla dostawcy usługi i tylko, gdy projekt ma już czasy.
| Ustawienie | Działanie |
|---|---|
| Klienci mogą widzieć zarejestrowane czasy | Pokazuje zarejestrowane czasy klientowi przy tym projekcie. Domyślnie wyłączone. |
Tylko dostawca usługi zmienia ustawienie i tylko, gdy projekt ma już wpisy czasu. Klienci nie widzą pola. Użytkownicy agencji, którzy przy tym projekcie nie są dostawcą usługi, też go nie widzą.
Nie są Państwo dostawcą usługi albo projekt nie ma jeszcze wpisów czasu. Najpierw zaimportujcie albo zapiszcie czasy i otwórzcie Inne ustawienia ponownie.
Sprawdźcie, czy Klienci mogą widzieć zarejestrowane czasy jest wyłączone przy tym projekcie, nie tylko przy innym. Zobacz śledzenie czasu.
We will be happy to help you. You can send us an e-mail or arrange a video conference: